Kazincbarcikai Természetbarát Egyesület
Te is jössz velünk?


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációKedves Érdeklődő Túratársak!

Egyesületünk facebook oldalán túráinkon készült képek között lehet nézelődni.

TÚRAAJÁNLÓFontos információk


MTSZ érvényesítő matrica

A Magyar Természetjáró Szövetségnek természetes személy nem lehet a tagja, ezért úgynevezett tagszervezeti kártyát továbbra sem készítünk az egyesületek tagjai számára.

A tagszervezet által leadott létszám alapján az idei évben is adunk ki érvényesítő matricát, amely a tavalyihoz hasonlóan már nem sorszámozott. Az egyesületi tagok ezzel tudják igazolni, hogy szervezetük az MTSZ tagja.

Az MTSZ igazoló matricát a saját egyesületi igazolványra lehet felragasztani. Amennyiben az egyesület nem rendelkezik saját igazolvánnyal, akkor díjmentesen tudunk biztosítani egy papír alapú természetjáró igazolványt.

Ahhoz, hogy egy tagszervezetünk tagja:
· a természetjáró minősítést szabályosan végezhesse,

· MTSZ kitüntetésre jelölhessék, abban részesülhessen,

· vagy MTSZ képesítést (túravezetői, útjelző-vezetői) szerezhessen,
rendelkeznie kell MTSZ érvényesítő matricával.

A 2019-es évtől a tagszervezetnek kell igazolnia az egyes minősítési fokozatok elbírálásánál, illetve a kitüntetési javaslat felterjesztésénél, hogy az érintett személy az adott időszakban rendelkezett-e érvényes MTSZ tagságot igazoló matricával vagy a korábban kiadott „tagsági” kártyával, azaz egyesülete által kapcsolódott a Szövetséghez.

Tájékoztatásul közöljük, hogy az MTSZ érvényesítő matricához nem kérjük a tagszervezet tagjainak a személyes adatait

TEKA

A Természetjáró Kedvezménykártyát (TEKA) a turistashopban lehet megvásárolni. Teljes ára bruttó 4900 Ft, azonban az érvényes MTSZ tagsággal rendelkező tagegyesületek tagjai kedvezményesen 1500 forintért juthatnak hozzá. Újdonság, hogy a kártya érvényességi ideje a vásárló által választott hónaptól kezdődően 13 hónapig tart.

A kedvezményes TEKA vásárlására két lehetőséget biztosítunk attól függően, hogy ennek az árát:

· az egyesületi tag maga fizeti ki a saját számlaszámáról, vagy a tagszervezet rendezi.

TEKA igénylése egyesületi tag esetén

Természetjáró Kedvezménykártyát mindenkinek saját magának kell megrendelnie a turistashopban, ezért a vezetőknek kiadott egyedi kuponkódot át kell adni az egyesületi tagoknak.

TEKA igénylése tagszervezeti rendelés esetén

Amennyiben a TEKA árát a tagszervezet rendezi, abban az esetben lehetőséget biztosítunk csoportos megrendelésre is. Ilyen esetben kérjük, a vásárlási igényt jelezzék felénk a kartya@termeszetjaro.hu e-mail címen. Kizárólag egyeztetés után kérjük az összeg utalását és a nyilatkozatok postázását. Az elkészült kártyákat postai úton küldjük, de lehetőség van a személyes átvételre is az irodánkban.


Gyere közénk és nem bánod meg - barcikaturista@gmail.com